Nordjyllands Sug og Spul har mange års erfaring med alle typer af rens, heriblandt graffitirens. Denne erfaring er din sikkerhed for at vi med det rette udstyr, grundigt og nænsomt fjerner det uønskede graffiti.

Er der allerede graffiti i forvejen, kan det virke som en invitation for hærværksmænd til at lave endnu mere graffiti. Det handler derfor om at være hurtig, når der skal fjernes graffiti. Vi har hjulpet med at fjerne graffiti i hele Nordjylland.  

​Mange års erfaring med graffiti-fjernelse

Med kompetencer i mange forskellige felter af rensning og spuling kan vi løse alle typer af graffitirens, uanset størrelsens omfang. Vi hjælper både privat- og erhvervspersoner med at fjerne graffiti - Det kunne fx. være på skoler, institutioner eller andre offentlige bygninger.

Vi har det rette udstyr og kan rykke ud med kort varsel. Graffiti som udsmykning er blevet mere og mere populært, men når det udføres ulovligt og på uønskede steder, kan det være til gene. På grund af denne popularitet, ses også en stigning i form af graffiti som hærværk.
 
Når du samarbejder med os, får du en god pris på din opgave. Vi har udstyr som hurtigt fjerner grafitien og samtidig skåner stedet hvor det er udført på. Når vi kommer ud og inspicerer området, rådgiver og orienterer vi dig selvfølgelig i hvis der skulle være en risiko for at påvirke det materiale hvor graffitien sidder.

Få et uforpligtende tilbud på graffitifjerner

Udover graffitirens, tilbyder vi også en lang række af andre services, som du kan læse mere om på vores side. Det er blandt andet fliserensfacaderens og algebehandling. Ønsker du at høre mere, er du velkommen til at tage kontakt til os. Du kan ringe til os på telefon 25 10 25 45 eller sende os en mail på info@sugogspul.dk. Ved du allerede noget om dit projekt eller har du spørgsmål, så kan du også udfylde vores kontaktformular