Har du nogle overflader som skal rengøres på en effektiv og miljøvenlig måde, så er højtryksspuling løsningen for dig. Vi bruger moderne udstyr, sådan at dine overflader bliver rene for snavs og urenheder. Vi hjælper både privat- og erhvervspersoner med højtryksspuling i hele Nordjylland. Læs nedenfor hvordan vi udfører vores arbejde, tag kontakt og få et uforpligtende tilbud.

Hvad er højtryksspuling?

Højtryksspuling er en effektiv metode til at skaffe sig af med skidt, affald og urenheder på overflader. Det kunne fx. være urenheder eller alger i og omkring boligen. Metoden er blevet brugt i mange år både for privat- og erhvervspersoner. Det fleste højtryksspulere bruger et tryk på 3000 bar, som gør det muligt at fjerne urenheder uden brug af kemikalier.

Fordelene ved højtryksspuling

Der er mange fordele, både økonomiske og miljømæssige ved at få foretaget en højtryksspuling. Vi bruger det blandt andet når vi foretager fliserensfacaderens og algebehandling

Her er nogle af fordelene ved brugen af højtryksspuling:

  • Hurtig og effektiv - Brugen af en højtryksspuler gør det muligt at komme af med selv det mest stædige snavs på kort tid.
  • Miljøvenlig, da der er minimal til ingen brug af kemikalier. Dette er især vigtigt for større virksomheder, der ønsker at reducere deres påvirkning på miljøet
  • Forlænger levetiden ved ejendommen, da et velholdt hus og have, holder bedre
  • Det skaber større sikkerhed hos de personer der færdes på området, hvad end det er til privat eller erhverv.
  • Forøgelse af ejendomsværdien - Et velholdt og flot hus er flere penge værd

Kontakt os i dag

Så er du på udkig efter en effektiv, funktionel og miljøvenlig måde at rense dine overflader på, så er højtryksspuling den rette teknik. Det kræver det rigtige udstyr og den rigtige fagperson, for at undgå skader på selve overfladen, derfor bør du rådføre dig hos en professionel. Vi kommer gerne ud til en snak omkring dit projekt og dine ønsker, hvor du samtidig får et helt uforpligtende tilbud.

Vi kan kontaktes på telefon 25 10 25 45 eller ved at sende os en mail på info@sugogspul.dk. Alternativt kan du udfylde vores kontaktformular, så vender vi tilbage til dig, hurtigst muligt.