Algebehandling er en teknik til at bekæmpe og beskytte mod alger. Mange vælger at få lavet algebehandling på huset eller i haven. Det kunne være algebehandling af facade og tag eller fliser i og omkring haven.

Har du brug for hjælp til at komme algerne til livs, vil vi gerne hjælpe dig. Vi har mange års erfaring med Algebehandling i Nordjylland og vi har alt det rigtige udstyr, som passer på din ejendom. 

4 fordele ved algebehandling

Algebehandling kan involvere mange ting. Det kan både fungere som et bekæmpende redskab eller som en forebyggende metode. Når du kontakter os, sørger vi for at vi finder den løsning der passer bedst til dig. Mange af vores kunder vælger at få lavet en algebehandling samtidig med at de har fået foretaget en facaderensning. Du kan læse om hvordan vi lave facaderens på vores side omkring dette.  

Her er nogle af fordelene ved at få foretaget en algebehandling:

  • Reducerer ukrudt og algevækst i haven og på huset
  • Giver huset og haven et pænere udtryk
  • Øger sikkerheden - Alger kan gøre overflader glatte, som kan resultere i ulykker
  • Forøget ejendomsværdi og levetid, da et velholdt hus er mere værd og holder længere

Når du får fjernet alger, giver du dit hjem et friskt og indbydende udseende, som også giver dig lyst til at bruge mere tid i haven. Hos Nordjyllands Sug og Spul, har vi det nødvendige udstyr og vi bruger skånsomme midler, som eksempelvis højtryksspuling, der let kommer algerne til livs. 

Ønsker du dig en pænere have eller et hus og tag der er vedligeholdt, så skal du ikke tøve med at kontakte os. Du kan ringe til os på telefon 25 10 25 45 eller skrive en mail direkte til info@sugogspul.dk. Alternativt kan du udfylde vores kontaktformular. Her kan du skrive lidt omkring dit projekt, så har vi et udgangspunkt for at give dig et tilbud.