De fleste danskere har prøvet når et afløb ikke virker helt som det skal. Et stoppet afløb medfører at vandet forsvinder knap så hurtigt som det burde, eller måske endda slet ikke. Mange kender til klassiske husråd, som alle skulle hjælpe på situationen, men nogle gange er problemet af en kaliber, som kræver hjælp fra en fagperson.

Er uheldet ude og vil afløbet eller den stoppede køkken eller håndvask ikke give sig, så vil vi hos Nordjyllands Sug og Spul gerne hjælpe med at rense dit stoppede afløb. Vi hjælper alle personer i hele Nordjylland med stoppet afløb.

Få professionel kloakservice til en god pris på et stoppet afløb

På nettet findes utallige sider, som alle har gode råd til hvordan du som privatperson kan komme dit stoppede toilet eller afløb til livs. Nogle metoder er mere kreative end andre og der er sågar nogle af dem vi selv foreslår vores kunder.

Inde på vores galleriside, har vi lavet en lille billedeserie, som gennemgår hvordan du kan, med en svupper, få åbnet for gennemstrømningen i dit afløb igen.

Stoppet toilet

Den bedste måde at komme af med et stoppet toilet, er at undgå det overhovedet bliver tilstoppet i første omgang. Typisk skyldes et stoppet afløb madrester og fedt, som både kan komme fra køkkenvasken og endda opvaskemaskinen. Er afløbet stoppet i badeværelset, kan det skyldes hår i afløbet, som får lov at blive for længe og derfor tilstopper systemet.

Er toilettet derimod stoppet findes der også huslige råd, som lover at komme problemet til livs. Typisk vil man prøve med en svupper eller med nogle kemikalier, som har til formål at løsne urenhederne, som forårsager tilstoppelsen. Hvis ingen af disse metoder virker, kan det være nødvendigt at gå hårdere til værks. Dette kræver dog det rigtige udstyr for at hele afløbet og kloakken bliver ren.

Kontakt os idag for et tilbud på service af stoppet afløb

Kontakt os i dag for at få renset dit afløb, hvad end det er et stoppet afløb eller stoppet toilet. Vi rykker ud til alle i hele Nordjylland og omegn. Vi kan kontaktes på telefon 25 10 25 45 eller ved at sende os en mail på info@sugogspul.dk. Vi har også en kontaktformular, som du er velkommen til at udfylde.