Mistænker du skader i din kloak, så er det vigtigt at handle hurtigt, da en kloakskade kan medføre en lang række problemer, som kan ende med at have store konsekvenser både økonomisk og på din boligs helbred. 

Hos Nordjylland Sug og Spul hjælper vi både privat- og erhvervspersoner med TV inspektion i hele Nordjylland. Vi har mange års erfaring og står klar til at rykke ud, skulle der være et problem.
 

TV inspektion udført af en professionel

Når du samarbejder med os, får du en pålidelig og erfaren kloakekspert. Vi har mange års erfaring og med disse år på bagen, har vi også prøvet forskellige og vanskelige opgaver. Uanset kompleksiteten eller omfanget af problemet, er vi sikre på at vi finder en løsning, sådan at du opnår det resultat du ønsker

Læs nedenfor om fordele ved at få foretaget en TV inspektion af din kloak:

  • En TV inspektion giver en grundig undersøgelse af kloakken, sådan at skader kan opdages i god tid
  • Du forhindrer alvorlige skader på din ejendom, som kan have økonomiske konsekvenser
  • Du sparer penge på den lange bane, ved at arbejde forebyggende, fordi du undgår dyre reparationer
  • Grundig vedligeholdelse af ejendommen kan både sikre og øge din ejendomsværdi, hvis din kloak er uden skader
  • Positiv påvirkning på boligens indeklima, da kloakskader kan skabe lugtgener.

Med disse ting i mente, kan du altså både opnå store besparelser, samt en bedre tilværelse for dem som bor i ejendommen.

Vi kører i hele Nordjylland

Hvordan foregår en TV inspektion?

En TV inspektion kræver det rigtige udstyr, hvor et smart kamera indføres i kloaksystemet, sådan at man ovenfra kan få et overblik over mulige skader eller potentielle områder for skader. 

Nogle gange kan det være nødvendigt at spule kloakrørene, inden man udfører TV inspektionen. Dette gøres for at få det bedste overblik over kloaksituationen. Vi kan selvfølgelig også stå for spuling af kloakken.

Når inspektionen er færdig, vil optagelserne gennemgås af en teknikker, som sammen med dig, danner et overblik over skader og måder at rette op på disse.

Har du brug for at høre mere, eller vil du gerne booke en TV inspektion af din kloak, så skal du være velkommen til at kontakte os. Vi kan kontaktes på telefon 25 10 25 45 eller ved at sende os en mail info@sugogspul.dk. Vi har også en kontaktformular, som du er velkommen til at udfylde.