Skal du have en tømning af septiktank Aalborg, eller et andet sted i Nordjylland? Så kontakt Nordjyllands Sug og Spul og lav en aftale om tømning af din septiktank. Har du andre kloakproblemer, så kan vi helt sikkert også hjælpe med det. Kloakproblemer findes i mange forskellige typer kloakker, men du skal være særlig opmærksom, hvis du har en septiktank. De færreste ved, at septiktanke skal tømmes årligt i- og under særlige omstændigheder endda endnu oftere. Jeg hjælper dig /jer med, at finde ud dit/ jeres behov for tømning af septiktank.

Tømning af septiktank i kolonihave

Jeg tilbyder bl.a. tømning af septiktanke og andre tanke i haveforeninger, kolonihaver, villaejere, ejendomme med egen septiktank og sandmilesystem / nedsivningsanlæg, erhverv m.m. Igennem årenes løb har jeg udført mange tømninger af septiktanke.

Tømningsaftale

Mangler du en fast tømningsaftale giver jeg gerne en pris på dette og det er muligt, at lave en fast aftale med tømning af tanken.  Alt slam bliver deponeret på forsvarlig og miljøvenlig vis på rensningsanlæg og deponi. Derudover sørger jeg selvfølgelig for, at tømningsaftalen lever op til kravene. Dette gælder både for private, erhverv og offentlige institutioner.

Konkurrencedygtige priser

Jeg har altid konkurrencedygtige priser og jeg rydder altid op og gør rent efter mig. Samtidig efterlader jeg tingene i en ordentlig stand efter endt arbejde.

Har du brug for hjælp?

Er du stadig i tvivl om, hvorvidt jeg kan hjælpe dig med nogle af de problemer, du måtte have, så ring til mig og få en uforpligtende snak. Skulle uheldet være ude, så tag endelig kontakt ved at ringe til os på 25 10 25 45 eller ved at sende en mail til os på info@sugogspul.dk. Vi har også en kontaktformular, som du er velkommen til at udfylde