Skader og problemer i kloakken opstår sjældent ud af den blå luft, det skyldes faktisk, i de fleste tilfælde, menneskers brug eller forsømmelse over en længere periode.

Når man har en fedtudskiller, er det vigtigt at få den tømt, da det er en essentiel del af hygiejne og effektiv drift. Hos Nordjyllands Sug og Spul har vi mange års erfaring med tømning af fedtudskiller i hele Nordjylland. Tag kontakt i dag og få hurtig hjælp - Vi hjælper alle typer af erhverv.

Tømning af fedtudskiller for erhverv

Det vigtigste vi fortæller vores kunder, når det omhandler kloakproblemer er at man skal handle præventivt. Når først problemet er opstået er det oftest svære og mere omkostningsfuldt at komme af med. At få tømt sin fedtudskiller er en vigtig del af den daglige drift for mange typer af erhverv. 

Det kunne blandt andet være:

  • Kantiner
  • Restauranter
  • Bagerier
  • Erhverv der arbejder med levnedsmidler 

En fedtudskiller har til formål at skille fedt fra vand, sådan at du har et afløb med optimal gennemstrømning. Fedtet som bliver adskilt fra vandet, vil flyde op i toppen af fedtudskilleren, som så gør det muligt at tømme. Når fedtet skal tømmes vil det typisk blive gjort med en slamsuger, som både tømmer og renser fedtudskilleren.

Der findes en masse krav til fedtudskillere, som erhvervsdrivende skal overholde og her er det også et krav at fedtudskilleren tømmes regelmæssigt, sådan at den er funktionsdygtig og virker optimalt.

Sørg for at være på forkant med tømningen af din fedtudskiller. Det er en overkommelig opgave, men kræver det rigtige udstyr. Når du tager kontakt til os, tager vi udgangspunkt i din situation og dit behov, hvor vi også kan lave faste aftaler, hvor udskilleren tømmes. 

Vi kan kontaktes på telefon 25 10 25 45 eller ved at sende os en mail på info@sugogspul.dk. Vi har også en kontaktformular, som du er velkommen til at udfylde. Så vender vi tilbage til dig.