Trænger fliserne til at blive renset for alger, mos eller andet skidt? 
Hos Nordjyllands Sug og Spul har vi kompetencerne og det rette udstyr til at få dine fliser til at skinne igen. 
Vi tilbyder effektivt og skånsomt rensning af fliser, så de kommer til at se ud som nye igen og med en holdbar imprægnering, kan vi sørge for at de holder sig flotte i lang tid. 

Kontakt os for en god aftale

Rensning af fliser er en god investering 

Det danske vejr kan være omskifteligt, og hver dag bliver fliser udsat for både vind og vejr, der sætter sine spor. Handler du ikke i tide, kan det ende med at forvolde skader på fliserne. Disse skader opstår typisk ved lange perioder med alger eller lign. urenheder. 

Udover at forebygge mod skader, kan en fliserensning også ændre hele udtrykket på dine udearealer og ejendom. Når først mos, alger, flisepest og skidt er vasket af, kan fliserne mange gange komme til at se ud som nye igen. Det er derfor virkelig en behandling, hvor man får noget for pengene. 

Ønsker du at få et godt tilbud? Så kontakt os allerede i dag på telefon 25 10 25 45 eller mail info@sugogspul.dk

4 fordele ved at få udført fliserensning 

Der er flere fordele ved at få renset fliserne, og 4 af dem er at det:

  1. Forlænger levetiden, da grundig fliserens passer på dine fliser. Det er især gældende ved terrassen eller indkørslen, da de i udpræget grad er udsat for vind og vejr
  2. Giver bedre udseende, da huset og haven kommer til at fremstå mere indbydende
  3. Forebygger mod skader på fliserne 
  4. Er hurtigere end at udskifte fliserne, og vil typisk koste 10-20% af den pris det vil koste at lægge nye

Beskyt dine rene fliser med en imprægnering

Når vi har foretaget en fliserens, er det en rigtig god idé efterfølgende at få imprægneret fliserne. Det er en service vi anbefaler og som mange vælger, da imprægneringen skaber en beskyttende hinde omkring fliserne, så fugt har svært ved at sætte sig. Det gør fliserne modstandsdygtige overfor bl.a. alger og flisepest. 

Har du problemer med alger, så tilbyder vi også en effektiv algebehandling

Læs mere om imprægnering  Læs mere om algebehandling

Få vasket dine vinduer på samme tid 

I forbindelse med fliserensningen, tilbyder vi også udvendig vinduesvask og -pudsning. 
Servicen bliver udført med en teleskopstang og børste, og dermed ingen vinduesskraber eller sæbe, der efterlader mærker. Vandet i regnvandsanlægget er helt fri for kalk og mineraler, hvilket sikrer dig flotte og rene vinduer uden kalkpletter. Udover de udvendige ruder, bliver karmene også vasket, så det hele står snorlige når vi er færdige. 

Obs. Dette er kun en service vi tilbyder i forbindelse med fliserensning, imprægnering og algebehandling, og kun til udvendig vask. 

Skal vi hjælpe med at rense dine fliser?
Ring i dag for en god pris

Når du tager kontakt til os, tager vi gerne forbi dig, så vi kan se hvad opgaven indebærer. 
Derefter kan vi finde den bedste løsning, samt give et uforpligtende tilbud på opgaven. 
Ingen fliserens er ens, derfor er det vigtigt at kunne se opgaven an, inden vi går i gang. Vi giver typisk en pris ud fra antal kvadratmeter og opgavens kompleksitet. 

Vil du høre mere, er du velkommen til at kontakte os på telefon 25 10 25 45 eller skrive en mail til os på info@sugogspul.dk. Vi har også en kontaktformular som du er velkommen til at udfylde. Her kan du skrive lidt om dit projekt. Så har vi et udgangspunkt inden vores møde. Vi glæder os til at høre fra dig.

Ring og hør mere