Nordjyllands Sug og Spul

Nordjyllands Sug og Spul er etableret september 2017 og efter mange år, som ansat har jeg nu valgt, at starte selv. Jeg tilbyder høj kvalitets arbejde og god service overfor mine kunder. Derudover er jeg meget kvalitetsbevidst, serviceminded og jeg rydder altid op efter mig.

Jeg efterlader folks ting i en ordentlig stand og passer på andres ejendom og ting. Der bliver altid gjort rent når jeg er færdig med opgaven og jeg efterlader tingene så de kan bruges igen. Jeg er serviceminded overfor kunden og det er rart, at forlade kunden hvor begge parter er tilfreds med det udførte arbejde.

Derudover møder jeg altid op ude hos kunden velsoigneret og ser ordentlig ud i tøjet. Efter mange tusinde opgaver bag mig af renseopgaver, spulinger og slamsugninger har jeg en masse erfaring, som jeg netop kan bruge til, at løse din opgave og give dig/jer en god service på rensning, spuling og slamsugning.

Samtidig er mit motto: "godt veludført arbejde til en fair pris".

Min Virksomhed

Nordjyllands Sug og Spul kører efter gældende regler og lovgivning på området indenfor spuling, rensning og slamsugning. Herunder betingelserne for lovpligtig vognmandstilladelse til godskørsel. Jeg opfylder reglerne og lovkrav med hensyn til tilladelser til lastbilen, som er miljøgodkendt til miljøzoner. Deponering af slam, fedt og andet affald forgår på miljøvenlig vis og bliver deponeret på de respektive godkendte modtagerstationer.

Det er, som sagt en ny og miljøvenlig handy citylastbil, som er til, at komme rundt med hvor pladsen, vejen eller området er trangt og hvor der er lidt plads. Opgaverne bliver løst og udført med denne lille snilde bil og jeg agter, at være med til, at passe på vores miljø og ser frem til, at løse din/jeres opgave på ordentlig måde og til en fair pris.

Jeg er godkendt og registreret i affalds registeret ved Energistyrelsen. Hvilket betyder jeg må transportere miljøaffald, olie, forurenet jord, sand, olieudskillere, miljøfarlige vædsker m.m.. Tømme brønde ved firmaer herunder vaskehaller for deres affald herfra og er godkendt transportør til dette. Da det bliver kørt derhen hvor du bliver miljø behandlet på korrekt vis og ifølge lovgivningen.

de-logo

coolunite