At få imprægneret udendørs fliser er altid en god idé. For udover at danne et beskyttende lag, der gør overfladen modstandsdygtig overfor skidt, snavs og alger, vil imprægneringen også kunne forlænge hele levetiden af dine fliser. 

Hos Nordjyllands Sug og Spul tilbyder vi en effektiv imprægnering, der sørger for at dine fliser er godt beskyttet og holder sig flotte i lang tid. 

Kontakt os for en god aftale

Derfor er imprægnering vigtig

Det danske vind og vejr danner grobund for mos, alger og andre planter, der med tiden kan ende med at skade fliserne. Ved at imprægnere overfladen f.eks. i forbindelse med en algebehandling, fliserens eller efter at der er blevet lagt nye fliser, er du sikret optimal beskyttelse af overfladen. 

Imprægnering har i princippet samme effekt, som voks har efter en bilvask. Når vi imprægnerer fliser, bliver der dannet en usynlig barriere, der gør det utrolig svært for bl.a. flisepest og alger at trænge ind. 

Vælger man ikke at imprægnere fliserne, vil alger og flisepest i de fleste tilfælde blive ved med at vende tilbage, og så kan fliserensningen starte forfra igen. 

5 grunde til at få imprægneret fliserne

Der er flere grunde til, at vi anbefaler at få imprægneret fliserne f.eks. efter en fliserens. 
Herunder får du 5 gode grunde:

  1. Forlænger levetiden 
  2. Holde fliserne flotte i væsentlig længere tid, end hvis de ikke er blevet imprægneret
  3. Gør fliserne mere modstandsdygtige overfor alger, mos, flisepest samt vind og vejr
  4. Letter rengøringen af belægningen 
  5. Forebygger mod frostskader

Med en behandling fra Nordjyllands Sug og Spul, kan du være sikker på, at dine fliser er ordentligt beskyttet. 

Få vinduesvask og -pudsning med i aftalen

Efter fliserne er blevet imprægneret, tilbyder vi også udvendig vinduesvask og -pudsning. 

Når vi udfører vinduesvask, foregår det med en teleskopstang og børste, ingen vinduesskraber eller sæbe. Vandet i regnvandsanlægget er helt fri for kalk og mineraler, hvilket sikrer dig flotte og rene vinduer uden kalkpletter. 
Udover de udvendige ruder, bliver karmene også vasket, så det hele står snorlige når vi er færdige. 

Obs. Dette er kun en service vi tilbyder i forbindelse med fliserensning, fliseimprægnering og algebehandling, og kun til udvendig vask. 

Kontakt os i dag for et godt tilbud på din opgave 

Trænger fliserne til en vask, algebehandling med efterfølgende imprægnering? Så kontakt os allerede i dag for en god aftale. Du er naturligvis også velkommen til at kontakte os hvis du har spørgsmål, eller blot ønsker at høre mere.

Du kan træffe os på telefon 25 10 25 45, mail info@sugogspul.dk eller ved at sende en besked via kontaktformularen på siden. Vi ser frem til at høre fra dig.

Ring og hør mere