Hos Nordjyllands Sug og Spul har vi de rigtige højstrykspulere, hvor vi bruger skånsomme midler til at rense dine fliser. Det danske vejr kan være omskifteligt og hver dag er dine fliser udsat for både vind og vejr. Handler du ikke i tide, kan det ende med at forvolde skader. Disse skader opstår typisk ved lange perioder med alger eller lign. urenheder. Kontakt os i dag og hør hvordan vi kan hjælpe dig med fliserens i Nordjylland.

4 fordele ved at få lavet fliserens

Mange vælger at få lavet en imprægnering af deres fliser efter de har fået foretaget en rensning. Imprægneringen går ind og skaber en beskyttende hinde omkring fliserne, sådan at fugt har svært ved at sætte sig. Det gør altså fliserne modstandsdygtige overfor fremtidige urenheder og alger. 

Nedenfor er en liste af fordele ved at få lavet en fliserensning

  • Forøgede levetid, da grundig fliserens passer på dine fliser. Det er især gældende ved terrassen eller indkørslen, da de i udpræget grad er udsat for vind og vejr.
  • Bedre udseende, da huset og haven kommer til at fremstå mere indbydende.
  • Miljøvenlig - Ved brugen af en højtryksspuler sparer du miljøet for en masse kemikalier og belastning
  • Forøgede værdi og levetid på din ejendom - Et flot og vedligeholdt hus er mere værd og har længere levetid.


Når du tager kontakt til os, tager vi gerne ud til dig, sådan at vi kan se hvad opgaven indebærer, finde den bedste løsning samt give dig et uforpligtende tilbud. Ingen fliserens er ens, derfor er det vigtigt at kunne se opgaven an, inden vi går i gang. Vi giver typisk pris ud fra antal kvadratmeter og opgavens kompleksitet. Du kan på vores forside læse nogle af vores kundeanmeldelser.

Vil du høre mere er du velkommen til at kontakte os på telefon 25 10 25 45 eller skrive en mail til os på info@sugogspul.dk. Vi har også en kontaktformular, som du er velkommen til at udfylde. Her kan du skrive lidt om dit projekt. Så har vi et udgangspunkt inden vores møde. Vi glæder os til at høre fra dig.