Stoppet Toilet

Stoppet Toilet

Gode råd ved stoppet toilet


Ved et stoppet toilet, er det ofte på grund af for meget toiletpapir eller et for lille skyl.


Hæld vand i toilettet

Prøv først at fylde vand i med en 10 liters spand, ad flere omgange.

Dette kan ofte opløse proppen af toiletpapir, med lidt tålmodighed.Så længe vandet siver ud, er der håb.


Prøv med en svupper

Hvis vandet ikke fjerner proppen i toilettet, så er det på med gummihandskerne og frem med svupperen. Anbring svupperen i toiletkummen, så den lukker helt for vand og luft nede i kummen.

Herefter skal du foretage nogle kraftige pumpebevægelser i et par omgange. Det vil i mange tilfælde være nok til at fjerne forstoppelsen. Måske skal pumpningen gentages et par gange.


Stoppet toilet - Stadig stoppet - Kontakt kloakservice

Hvis toilettet stadig er tilstoppet, så skal der mere drastiske midler til, og her bliver man nødt til at have en fagmand til at hjælpe.


Så står du med et stoppet toilet, som du ikke kan få hul igennem ved at prøve ovenstående - så er hjælpen nær. Bare ring til Nordjyllands Sug og Spul på tel:+4525102545.


Brug ikke kemikalier såsom; Kaustisk Soda, Afløbsrens og lignende, hvis du ikke selv kan få fjernet proppen i toilettet. Man risikerer at ødelægge kloakrør mm., se eksempel på billedet herunder. Mange af disse produkter er produkter, som de fleste eksperter på området fraråder - ikke mindst på grund af miljøhensyn. Den gode nyhed er, at den slags kemi ikke rigtig egner sig til et stoppet toilet.Sådan forebygger du tilstoppet toilet

Den bedste måde du undgår problemer med et tilstoppet toilet, er at forebygge det, bl.a. ved at bruge det "Store Skyld" oftere. Ligesom du aldrig må skylle disse ting ud i toilettet:


  • Vatpinde
  • Køkkenrulle
  • Bleer
  • Bind


I det hele taget skal du ikke bruge toilettet til affald.


Hvis afløbet ofte er stoppet, selvom du gør dine forhåndsregler. Så kan det nemt tyde på fejl i kloakken, for eksempel trærødder eller tæring, der har ødelagt røret. Hvis der er mistanke om det, så kontakt Nordjyllands Sug og Spul på tel:+4525102545.

Stoppet toilet - Brug af kaustisk soda

Døgnservice 24/7

Akut brug for hjælp? Så Ring!

25 10 25 45

HVOR HOLDER VI TIL?

Nordjyllands Sug og Spul ApS

Milholt 12, 9330 Dronninglund

Ring: Tel:+4525102545

www.SugogSpul.dk - Sitemap

NORDJYLLANDS SUG OG SPUL KØRER I FØLGENDE KOMMUNER:

  • Brønderslev Kommune
  • Aalborg Kommune
  • Hjørring Kommune
  • Jammerbugt Kommune
  • Frederikshavn Kommune
  • Rebild Kommune

Tags: Stoppet toilet, stoppet toilet Aalborg, stoppet toilet Dronninglund, stoppet toilet Hjallerup, stoppet toilet Brønderslev, stoppet toilet Nørresundby, stoppet toilet Frederikshavn, stoppet toilet Hjørring, Nordjylland, tilstoppet toilet, VVS, VVS kloakservice, VVS Tilstoppet toilet, VVS stoppet toilet, Vodskov, Skagen, Klarup, Støvring, Skørping, Aabybro, Løkken, Blokhus, Mou, Svenstrup, Gistrup, Tylstrup, Saltum, Jerup, Ålbæk, Hals, Hou, kloakservice, stoppet kloak aalborg, stoppet afløb aalborg., stoppet toilet Dronninglund, stoppet toilet hjørring, stoppet toilet Frederikshavn, stoppet kloak.