Fliserens

Fliserens


FLISERENS TILBYDES I NORDJYLLAND


Bestil tid allerede nu til en fliserens - Vi vil kunne påbegynde fliserensningen og imprægnering af fliser når temperaturen er ca. 10 grader for optimalt resultat. Vi renser desuden fliser med varmt vandt modsat mange andre, for bedste resultat.

I vores priser indgår alt, dvs. rensning, imprægnering, samt nyt fugesand/stenmel.

- Ring og få et tilbud på tel:+4525102545


Fliserens - Nyt liv til dine fliser!
Hos Nordjyllands Sug og Spul tilbyder vi fliserens og imprægnering af fliser og belægningssten i hele Nordjylland. En rensning af fliser kan gøre din terrasse eller indkørsel som ny igen. Vi fjerner både alger, mos og flisepest på alle typer af sten.

Vi tilbyder også algebehandling af tag - se mere her.


Info om fliserens fra Nordjyllands Sug og Spul

 • Du får flotte fliser der bliver som nye igen - på kun få timer.
 • Vi kører i hele Nordjylland.
 • Vi garanterer et godt resultat - Bestil GRATIS prøvebehandling hjemme på din terrasse eller indkørsel. Helt uforpligtende.
 • Du ser det færdige resultat med det samme.
 • Prisgaranti
 • Fliserensning er fradragsberettiget med hensyn til håndværkerfradrag.


Kontakt os for uforpligtende tilbud

- Ring til Nordjyllands Sug og Spul på tel:+4525102545

Sådan foregår rensning af fliser udendørs

1. Afrensning af fliser

Med vores professionel specialudstyr fjernes flisepest, alger og andre uønsket belægninger, som sidder i overfladen af flisen. Overfladen holdes intakt, og fliserne kan holde i mange år fremover.


2. Desinficering

Efter afrensning får fliserne en desinficering, som trækker ned i flisen. Det fjerner de dybereliggende alger. Det modvirker også at fremtidige grønlige belægninger. En årlig desinficering om foråret sikrer dine fliser altid fremstår pæne og rene hen over sommeren.


3. Imprægnering af fliserne

Imprægnering af fliser foretages få dage eller inden for 3-4 uger efter de er renset. På denne måde beskyttes overfladen optimalt, og nye begroninger af alle slags mindskes mest muligt. Imprægneringen beskytter også fliserne mod syreregn, og sørger for at de optager mindre vand i fremtiden.


4. Tilføjelse af nyt fugesand

Rensningen af fliserne vil skylle sand op af fugerne, og fugerne skal derfor fyldes op igen. Det gøres med fugesand eller stenmel.


Hvorfor vælge en afrensning og imprægnering

Når du afrenser og imprægnerer dine gamle sten, bliver de helt rene og som nye igen på kun få timer. Du får udseendemæssigt en 'ny' indkørsel eller terrasse på en dag! Du undgår, at skulle købe dyre sten og bruge flere uger på at lægge dem.

Ved at afrense og imprægnerer dine gamle sten, værner du om miljøet. Du genbruger dine gamle sten, og sparer derfor på naturens ressourcer.

En imprægnering forebygger indtrængning af vand, fugt, skidt, smuds, alger, mos og grønne belægninger. En imprægnering forebygger også frostskader, hvilket gør at sten og fliser opnår en forlænget levetid. Vi anbefaler også husejere med nye terrasser at få en imprægnering. Jo før des bedre!


Rensning med varmt vand

Vi kan også rense fliser med varmt vand. Ved at afrense med varmt vand, det både skåner fliserne, renser effektivt, dræber bakterier mm.


Hvem kan få en fliserens?
Alle kan få en afrensning og imprægnering, uanset type af sten. Ring: 2510 2545 eller kontakt os via vores kontaktformular for at få et uforpligtende tilbud på en fliserens.

Har du ikke brug for en afrensning, men ønsker du kun en imprægnering er dette også muligt. Vi anbefaler altid, at den nylagte indkørsel eller terrasse får en imprægnering hurtigst muligt.


Hvilken årstid er bedst at rense fliserne?
Vi renser fliser fra foråret til efteråret. Der skal gerne være 10+ grader for optimal rensning.


Pris på Fliserens

Nordjyllands Sug og Spul tilbyder Danmarks bedste priser på rensning af fliser. Vi tilbyder desuden prisgaranti. Det betyder, at vi matcher ethvert tilbud, som du skulle have fået. Da priserne kan variere alt efter belægning og areal, oplyser vi ikke vores priser her på siden.

Kontakt os og få et uforlpligtende tilbud på algebehandling, rensning af fliser mm.

Kloakservice Nordjylland

JEG TILBYDER FLISERENS FOR PRIVATE, ERHVERV OG OFFENTLIGE INSTITUTIONER I FØLGENDE KOMMUNER:

 •  Brønderslev Kommune
 •  Aalborg Kommune
 •  Hjørring Kommune
 •  Jammerbugt Kommune
 •  Frederikshavn Kommune
 •  Rebild Kommune
Nordjyllands Sug Spul Bil
Nordjyllands Sug og Spul
Nordjyllands Sug og Spul
Nordjyllands Sug og Spul

Bestil Fliserens
Vil du gerne have dine fliser rene igen og undgå mos, alger og flisepest i fremtiden? Så tøv ikke. Vi kommer gerne ud til dig og laver en gratis prøve samt opmåling af dine fliser. Det er ganske uforpligtende - Ring eller skriv så hjælper vi dig!

Vi tilbyder følgende:

 • Rensning & Imprægnering af fliser
 • Årlig vedligeholdelse af fliserne så de forbliver pæne år efter år


HAR DU BRUG FOR HJÆLP?

Er du stadig i tvivl om, hvorvidt jeg kan hjælpe dig med nogle af de problemer, du måtte have, så ring til mig og få en uforpligtende snak.

Skulle uheldet være ude - Så ring til Nordjyllands Sug og Spul på tel:+4525102545.